TV EMISIJA ŽIVA ISTINA – GOST ZDRAVKO MATULJA

TV EMISIJA ŽIVA ISTINA – GOST ZDRAVKO MATULJA

0 4575

Na slici: Zdravko Matulja

Gost televizijske emisije „Živa istina“ u petak 12.lipnja na riječkoj lokalnoj RiTV je legendarni hrvatski motociklistički as Zdravko Matulja.

U bogatoj karijeri bio je višestruki prvak Hrvatske, Jugoslavije, ali 1982. i prvak Europe, čime se upisao u Zlatnu knjigu domaćeg motociklizma, do danas jedini u rangu prvaka Starog kontinenta. Nastupao je na utrkama Prvenstva svijeta  na motociklu Tomos 50, a na jedinoj našoj stazi Grobnik na Grand prixu upisao četvrtu poziciju i tada bio posebno nagrađem usprkos za dlaku izbjegnutom pobjedničkom postolju najboljih svjetskih GP asova.

Povučen godinama iz javnosti, čovjek koji o motociklizmu zna i može reći puno puno, konačno će javnosti moći prezentirati pregršt zanimljivosti iz riječkog, kvarnerskog, hrvatskog, europskog i svjetskog motociklizma jučer, danas i sutra.

Emisija čiji je autor, urednik i voditelj Vladimir Vujnović emitira se u 20 sati. Repriza „Žive istine“ s gostovanjem Zdravka Matulje je 14.lipnja (nedjelja) u 15,45 sati i 15.lipnja (ponedjeljak) u 16,40 sati.

Medijski partner emisije „Živa istina“ je i www.riautosport.hr

(mk)

 

 

 

 

 

 

 

SIMILAR ARTICLES