TEHNIČARI U SLAVONSKOM BRODU

TEHNIČARI U SLAVONSKOM BRODU

Ovogoduišnja sezona Sjeverne lige ( Regija Sjever HAKS-a ) ide utvrđenim bogatim i sadržajnim kalendarom. U nedjelju 31.svibnja u Slavonskom Brodu na rasporedu je treće natjecanja ocjensko-spretnosnih vožnji. Domaćin i organizator je  Auto karting klub „SB autosport“ iz Slavonskog broda  uz tehničku podršku Zagrebačkog automobilističkog saveza i zagrebačkog AK Ina Delta.

„Nagrada Slavonskog Broda 2015.“ u konkurenciji Sjeverne lige okupiti će u tri klase 28 sudionika iz sedam klubova, a na listi prijava podosta je znanih imena auto sporta u tehničkim disciplinama predvođenih aktualnim prvakom Hrvojem Čižmekom, članom AMK Dugo Selo, najbrojnije ekipe ovogodišnje sezone ujedno vodeće među klupskim sastavima.

Tehnički prijam vozila i verifikacija vozača odvijati će se od 9  sati u Sportskoj dvorani Vijuš. U 11 sati uslijediti će svečano otvaranje manifestacije i start prvog od pet ispita spretnosti vozi na parkiralištu ispred Sportske dvotane. Završetak natjecanja je oko 15,30 sati, da bi počasne nagrade najuspješnijima organizator uručio  oko 16,30 sati. Generalni sponzor manifestacije tradicionalno je „VB Leasing“ d.o.o.

(mk)

SIMILAR ARTICLES