SKUPŠTINA HAKS-a 26. VELJAČE U ZAGREBU

SKUPŠTINA HAKS-a 26. VELJAČE U ZAGREBU

0 405

U Zagrebu se u nedjelju 26. veljače održava redovna godišnja Skupština Hrvatskog auto i karting saveza. Početak je zakazan za 11 sati u Hotelu „International“. HAKS trenutno broji 73 članice, što klubove ili županijske saveze čiji će zastupnici razmotriti izvješća o proteklom jednogodišnjem radu Saveza, ali isto tako i automobilističkog i karting sporta u nas. Razmotrit će se financijsko poslovanje i usvojiti plan za 2012. godinu. Pred zastupnicima Skupštine je i zadatak izbora novog predsjednika Hrvatskog auto i karting saveza obzirom da se ostavkom na dužnost iz osobnih razloga zahvalio dosadašnji predsjednik Marijan Kostrenčić.

U organizaciji Komisije za suce OAŠ-a istoga dana od 14,30 sati vrijeme je rezervirano za redovni godišnji seminar svih sudaca HAKS-a u rangu specijalista koji će biti informirani o svim novostima za predstojeću sezonu, provesti raspravu sa sportskim direktorima i odgovornim dužnosnicima Saveza, a na kraju obaviti i provjeru znanja.

U godini za koju mnogi cijene da neće biti ništa lakša od prošlogodišnje, što više i teža, posebno u iznalaženju sredstava za realizaciju bogatog i sadržajnog programa oktanskih sportova na četiri kotača, već kroz nepunih 30 dana uslijediti će niz automobilističkih priredbi širom Hrvatske, 35 natjecanja državnog ili međunarodnog prvenstva čemu treba pridodati i četiri kandidata za upis ili pozivne priredbe. Sezona državnog prvenstva u sedam disciplina auto sporta odvijati će se od 25 ožujka do 25. studenog, dok je šest natjecanja karting prvenstva raspoređeno od 21. travnja do 30. rujna. (m)