Regija Sjever HAKS-a

Regija Sjever HAKS-a

0 508

Foto: Miroslav Krpan

PROGLAŠENJE PRVAKA REGIJE

Kartingaši Regije Sjever prvi organiziraju svečanost proglašenja najuspješnijih u sezoni 2011.

Zagrebački automobilistički savez u ime Regije Sjever HAKS-a pozvao je dobitnike priznanja i njihove brojne štovatelje na „Večer PRS karting prvaka 2011.“ Kojom će se prigodom dodijeliti 18 priznanja za pojedinačne uspjehe u šest klasa i tri za ekipne rezultate Prvenstva Regije Sjever HAKS-a u kartingu sezone 2011. godine. Svečana večera održati će se u subotu 26. studenoga 2011. godine s početkom u 18 sati u hotelu „Podravina“ u Koprivnici. Domaćini svečanosti su neumorni sportski radnici Karting kluba „Koprivnica“, jedne od kolijevki kartinga u nas. O svim dobitnicima pisati će se ( i pričati ) poslije svečanosti, ali slava uvijek ide ka prvima stoga ih spomenimo ( slijedom klasa ): Jan Tisaj, Damian Sekulić, Krešimir Škvorc, Žarko Martinjak, Ivan Žovan i Filip Vuković. Kruna ekipnih prvaka pripast će članovima Auto karting kluba „Cobra“ Virovitica.

Prvo svečano proglašenje rezultata regionalnog prvenstva i svečanost dodjele priznanja najzaslužnijima biti će prigoda još jednog nezaboravnog   druženja, razmjene iskustava, te prijeko potrebnih dogovora za novu karting natjecateljsku sezonu prije svega Prvenstva Regije Sjever.

Primjer i potrebu proglašenja najboljih već narednog tjedna slijediti će i Odbor za karting sport HAKS-a, a potom će na red stići i automobilisti.

U oktanskim sportovima nema „sezone kiselih krastavaca“. Uvijek se nešto zbiva, neki još voze stazama na neformalnim ogledima i druženjima, onako „iz gušta“, u Dalmaciji još skupljaju bodove regionalnog prvenstva u kronometru, a i u prosincu će biti klupskih i međuklupskih natjecanja. Recesiji usprkos slavi se i slaviti će se! (m)

SIMILAR ARTICLES