PROMOCIJA KARTINGA U KANFANARU

PROMOCIJA KARTINGA U KANFANARU

0 481

U organizaciji Autokluba „Skok racing“ iz Brtonigle, a pod pokroviteljstvom Općine Kanfanar i općinskog Društva „Naša djeca“ u utorak 25 rujna održati će se edukacijsko-promotivna priredba kartinga za školsku djecu Kanfanara.

Na raspolaganju će biti nekoliko vrsta kartinga, od onih za najmlađe u dobi tri do šest godina, pa do onih najbržih, trkaćih čije će sposobnosti prezentirati članovi AK Skok racing, ali i njihovi gosti.

No, uz kartinge prezentirati će se i atraktivni sportski automobili i formule, sve sa ciljem da mladi vide put kojim moraju proći od kartinga pa sve do formule. Uz izložbu sportskih vozila dio će ih na priručnom poligonu prezentirati umijeća vožnje. Za one koji su vičniji igricama za kompjuterom omogućiti će se atraktivna „vožnja“ simulatorom za virtualnu utrku brojnim poznatim svjetskim stazama.

Vozačima i sportskim entuzijastima brtoniškog kluba u Kanfanar kao gosti stižu mladi kartingaši okupljeni oko Manuela Mogorovića i članovi Karting teama „Prelučka legenda“, odnosno istoimene uspješne riječke Škole kartinga.

Program počinje u 12 sati i potrajati će do večernjih sati, a pri samom kraju upriličiti će se i promocijska utrka mladih kartingaša gostujućih klubova. Manifestacija je sastavni dio programskih sadržaja što ih cjelogodišnje provodi AK Skok racing u pogledu sigurnosti u prometu i promicanja globalne akcije čiji je nositelj FIA. (mk)

SIMILAR ARTICLES