Proljeće stiže……..

Proljeće stiže……..

0 502

PIT STOP SHOW CARS No1

Sunčani, iako prohladan, ali znakovit tjedan je za nama. Svi vjeruju da je ovogodišnje „ledeno doba“ za nama. Rijeka je prošla „lišo“ što se snijega tiče, ali (pre)niske temperature su ledile sve oko sebe. I konačno je došlo vrijeme za proljetne aktivnosti. Adrenalin raste čim se spomene neko događanje na kotačima. Prije tri-četiri dana vozilo se i uživalo grobničkom stazom, a ove nedjelje što je pred nama 11. ožujka u organizaciji skupine zaljubljenika svega što se vrti na kotačima te podršku Mjesnog odbora Škurinje u ovom riječkom gradskom naselju organizira se prvi ovoproljetni „Pit stop show cars No1“.

Iz samog se naziva nazire mjesto događanja – prestižna i jedna od najsuvremenijih riječkih praonica automobila imenom „PIT STOP“ tik do najvećeg riječkog rotora, onog u Osječkoj ulici.
„Pit stop car wash“ relativno je nova samoposlužna autopraonica, najveća i najkvalitetnija autopraonica u Rijeci sa osam praoničkih boxeva i šest usisivača, a ono ekskluzivno, pomalo „svemirsko“ je da je „Pit stop“ jedina autopraonica s podnim grijanjem“ !!! Radi dan i noć, od 0 do 24 h. ( www.pitstop.com.hr )

Na prostorima „Pit stopa“ odvijati će se pravi mali nedjeljni automobilistički show s početkom u 12 sati. Planiran je „show car“ i DB drag, street styl, mnoštvo dobre zabave uz D.J.-a, neizbježne i oku drage atraktivne hostese, prezentaciju sportskih automobila uglavnom vrhunskih vozača riječkog Autokluba „RI autosport“, off-road vozila kao i još ponekog iznenađenja koje će u program „uskočiti“ u posljednji trenutak.

Ekipa oktanskih entuzijasta i ljubitelja automobila i motocikala predvođenih agilnim Danielom Radojkovićem vjeruje da će otvorenje ovogodišnje sezone „Pit stop show cars No1“ pohoditi mase željne nedjeljnog oktanskog opuštanja. Jedan od partnera u realizaciji cijele „priče“ – 1.riječki autosport portal www.riautosport.hr sve će to pratiti okom fotoaparata i narednih dana prenijeti na ovom istom mjestu.

„Pit stop“ vas očekuje. Nedjelja 11. ožujka je dan oktanskih uživancija. Prvi u nizu – a biti će ih još. Svaki bogatiji i sadržajniji od prethodnog. (m)

SIMILAR ARTICLES