“Prelučka legenda” započela s obukom mladih kartingaša

“Prelučka legenda” započela s obukom mladih kartingaša

Škola kartinga simbolična imena “Prelučka legenda” počela je prvim okupljanjem i satom predavanja u prostorima autoškole “Rijeka”. Prva je to škola te vrste na području Kvarnera i cijele Primorsko-goranske županije, a projekt škole osmislili su i provode riječki Autoklub “RI autosport” i Karting klub “Rijek”“, kao i tvrtka Karting centar d.o.o. na čijoj će se stazi Katodroma Rijeka na Preluci odvija praktična nastava. Prvi je ciklus okupio 18 polaznika iz Rijeke i okolice i poslije prvih sati teorijske nastave budući kartingaši okupili su se i na stazi Kartodroma Preluk. Bogato iskustvo i znanje polaznicima prenosi voditelj škole, trofejni hrvatski karting internacionalac prof. Vanja Vešligaj.

Punu podršku i stručnu pomoć organizatorima je dao i Hrvatski auto i karting savez, a simboličnim sredstvima kroz programe Javnih potreba tehničke kulture za 2011. godinu projekt je podržao i Grad Rijeka.

Prvi ciklus odvijati će se još dva tjedna, a organizatori su najavili i raspis novog drugog ciklusa koji će početi iza uskršnjih blagdana. Rok prijava je do 19. travnja. Više informacija može se naći na www.kartingcentar.com ili telefonom Kartodroma „Rijeka-Preluk“ 051 622-362 ili vip 091 2000 811, odnosno u AK „RI autosport“ vip 091 1521 303 ili e-mail: ri-autosport@vip.hr.

SIMILAR ARTICLES