Organizirani trening uoči sezone

Organizirani trening uoči sezone

0 433

Uoči ovogodišnje automobilističke sezone vrhunskih disciplina Automobilistički savez Primorsko-goranske županije organizira zajednički trening svih zainteresiranih vozača s područja Regije Zapad HAKS-a, odnosno odnedavno sudionika Auto i karting lige Zapad. Područje je to što obuhvaća 20-tak klubova Istre, Kvarnera i Gorskog kotara, kao i one u Karlovačkoj županiji.

U ponedjeljak 23. travnja na Automotodromu Grobnik okupljanje sudionika predviđeno je od 14 sati. Slijediti će prijave i administrativni poslovi sve do 15,30 sati, a istovremeno će svi zainteresirani vozači moći obaviti i redovni godišnji tehnički pregled svojih automobila. Od 15,45 do 16,45 sati održavati će se predavanja ovlaštenih HAKS-ovih predavača sa područja ASP-GŽ o aktualnostima i novostima ovogodišnje sezone, da bi od 17 sati počeo trosatni trening na stazi Automotodroma Grobnik.

Svi sudionici treninga, isključivo sa sportski pripremljenim automobilima ( podrazumijeva se sigurnosna oprema vozila i vozača) neovisno o disciplini u kojoj sudjeluju ili imaju namjeru nastupa obvezni su koristiti propisanu sportsku opremu. Prilika je to da se na jednom mjestu okupe vozači i sportski suci i da u jednom ležernijem tonu otpočnu ovogodišnju sezonu. Iako su neke discipline već odradile dio svojih dionica, tek treba startati brdo, krug, a rally se zahuktati.

Automobilistički savez PGŽ i Odbor za sport Auto i karting lige Zapad „žestoko“ kreću u nove pobjede. Domaćin treninga „Automotodrom Grobnik“ d.o.o. partner je Automobilističkom savezu PGŽ u ovom projektu. (m)

Snimioi: M.Krpan

SIMILAR ARTICLES