Oktanima začinjen riječki

Oktanima začinjen riječki

0 491

DAN ŠKURINJA

Tradicijom ovjenčani i ove godine usprkos najavama paklenih ljetnih temperatura u riječkom naselju Škurinje pripremaju obilježavanje Dana Škurinja. Godišnje je to okupljanje svih onih koji žive ili su živjeli na Škurinjama, pa i onih kojima na tom zapadnom dijelu Rijeke živi rodbina, prijatelji ili poznanici. Prigoda je to da se jedan dan na jednom mjestu nađu svi oni kojima su Škurinje jednostavno drage i u srcu.

Manifestacija „Dan Škurinja“ u organizaciji Mjesnog odbora Škurinja i pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, te uz support suorganizatora tvrtke „Troter“ d.o.o. i Konobe „Arlecchino“ održati će se u subotu 30. lipnja. Na svojevestan je način podijeljena u dva dijela pa tako onaj izložbeno prezentacijski i zabavni u jednom obliku počinje u 12 sati.

Sve se odvija pored Autopraonice „Pit Stop“, odnosno rasadnika Parkova Plus, pored najvećeg riječkog prometnog rotora u Osječkoj ulici. Kroz cjelodnevni show posjetitelje očekuje izložba oldtimera, drift i sportskih automobila, kartinga i natjecanja u vještini zamjene guma, svjevrsni „pit stop“, a sve začinjeno nastupima plesne skupine „Porto Ri“, malih manekena Agencije „Glamour T“, zumba show, plesno – vokalne skupine „Fame“ i uz ritmove DJ Turbo.

Prvi dio privesti će se kraju iza 18 sati nakon čega će cijeli prostor poprimiti jednu drugu dimenziju – isključivo večernju zabavnu koja se nastavlja u 20 sati. Na stage stupa riječki rock sastav „Mandrili“ čiji će cjelovečernji koncert dodatno zagrijati atmosferu i vruću ljetnu noć. Ulaz tijekom cijelog dana i na večernji koncert je besplatan, a sve će biti popraćeno dobrom ugostiteljskom ponudom.

daniskurinja

Oktanski dio programa Dana Škurinja objedinjava prvi riječki autosport portal www.riautosport.hr . (m)

SIMILAR ARTICLES