OBNOVA ZNANJA

OBNOVA ZNANJA

0 576

PAZIN, BUZET, RIJEKA,…..

Uoči svake nove natjecateljske sezone okupljaju se svi licencirani suci i vozači da bi se upoznali sa svim novostima u pravilima što su propisana za automobilistički ili karting sport pod okriljem Hrvatskog auto i karting saveza. Obvezu i pravo organizacije jednodnevnih „seminara“ imaju županijski automobilistički savezi, pa će tako i dva ponajveća u nas objedinjena na području Regije Zapad HAKS-a predstojećeg vikenda u tri grada okupiti brojne suce i vozače te im prenijeti novosti uz sezonu koja samo što nije počela. Naime, nepuna su tri tjedna do još jedne 16. u nizu prvenstvene sezone pod okriljem HAKS-a.

PAZIN I BUZET – 10. ožujka
Obnova znanja za suce i vozače klubova s područja Istre u okviru Auto i karting saveza Istre (AKSI) održati će se u dva dijela i dva grada u subotu 10. ožujka. Prvo u Pazinu u zgradi Gimnazije u 9 sati domaćin je Autoklub „Istra racing team“ Pazin, da bi potom u Buzetu u Osnovnoj školi domaćini bili dva buzetska kluba „Buzet“ i „Buzet autosport“ s početkom u 15 sati.

RIJEKA – 11. ožujka
U zgradi riječke INA Rafinerije nafte na Mlaki u nedjelju 11. ožujka s početkom u 10 sati okupiti će se svi iz klubova Kvarnera i Gorskog kotara, a domaćin je Automobilistički savez Primorsko-goranske županije.

Obzirom da je prisustvovanje seminaru obvezno vikend što je pred nama oktanski „ovisnici“ rezervirali su za obrazovne aktivnosti. Praktične slijede uskoro. (m)