Novi projekt proslavljenog asa

Novi projekt proslavljenog asa

0 598

SINOVI I ĆAĆE

Prije dan dva u zagrebačkom hotelu „Westin“ predstavljen je jedan novi ambiciozni automobilistički projekt. Priča je to koja će zasigurno plijenti pažnju ljubitelja auto sporta ove sezone što je pred nama.

Naime, proslavljeni i najtrofejniji hrvatski automobilistički as Dubrovčanin Niko Pulić u suradnji sa istaknutim višestrukim automobilističkim prvakom, također Dubrovčaninom Draženom Belohradskim objelodanio je za neke senzacionalnu, ali za mnoge očekivanu vijest.

Sretan što započinje jedan od najizazovnijih projekata u svoja tri desetljeća profesionalnog sportskog druženja sa automobilizmom Niko Pulić najavio je „Croatia junior team by Niko Pulić“. U tim su uključeni Nikin sin Ivan i Draženov sin Nikola, svaki u svojoj automobilističkoj, odnosno kartingaškoj karijeri već zarana prepoznatljivi i istinski, trofejni asovi.

Biti će to, kako ističe Gospar Niko najambiciozniji i najprofesionalniji hrvatski iskorak u vrhunski europski automobilistički sport sa ciljem međunarodne promocije mladih vozača.

Ivan Pulić, aktualni državni prvak grupe A hrvatskog brdskog prvenstva nastupati će tako u dva kup natjecanja – „Clio Cup Italia“ i „Euro Clio Cup“, dok će Nikola Belohradski, višestruki državni karting prvak i nositelj „Zlatne kacige HAKS-a“ nastupati u „Suzuki Cupu“.

Mladićima puno sreće u nastupima, očevima što više poslovnih prijatelja sa debelim novčanikom, a „šefu“ Niki uspješan menadžerski europski debi.

O detaljima, kalendaru, svemu pomalo oko ovog projekta – slijedećih dana. (m)