Mladi kartingaši upotpunili kronometar u Taru

Mladi kartingaši upotpunili kronometar u Taru

0 756

Otvaranje sezone ovogodišnjih automobilističkih natjecanja u Taru uveličano je prisustvom mladih kartingaša, koji su usprkos promjenjivim vremenskim uvjetima nastupali u svim pauzama kronometar natjecanja. Disciplinirani, kao pravi profesionalci, od samog jutra su pokazali zašto se na njih najozbiljnije treba računati u budućnosti. Natjecateljski dan su otvorili prisustvom na sastanku kronometar vozača, pažljivo upijajući svako uputstvo za starije, a zatvorili strpljivo čekavši svoj red na dodjeli nagrada.

U pauzama prijatelji, na stazi veliki suparnici – tako bi se ukratko mogao opisati njihov nastup. Kartinzi i motori nisu se štedili, svaki izlazak na stazu značio je početak novih nadmetanja, sa zanimanjem praćenih od brojne publike. Samo vrijeme ih nije mazilo, prvi izlasci na stazu bili su u gotovo ljetnim uvjetima, a kasniji dolazak kiše značio je glavobolju za prateće ekipe i brzu prilagodbu kartinga i vozača kišnoj stazi.

Organizatori natjecanja Autoklub „Skok racing“ i djelatnici staze „Motodrom Poreč“ uvelike su se potrudili ugostiti mlade kartingaše posvetivši im veliku pažnju. Osigurali su im posebna mjesta pored ulaza na stazu, zasluženi ručak u pauzi i za kraj dana ono što će im najduže ostati u sjećanju – zaslužena priznanja za sve natjecatelje, većini prva u karijeri! Veliki pljesak podrške u više su navrata dobili i od starijih kolega, sudionika natjecanja u kronometar disciplini.

Spomenimo još i imena sudionika: Stefani Mogorović, Deborah Milokanović, Mišel Milanović, Martino Jurišić, Ivan Berton, Luka Kršanović, Leo Kršanović, Matija Jurišić, Luka Raspor i Karlo Đusti. (M.J.)
Snimci: Goran Petrović

SIMILAR ARTICLES