Ledeno doba traje ……

Ledeno doba traje ……

0 518

DRUGA ODGODA MAŠKARANOG RALLYA PARIZ-BAKAR

Ne kaže se uzalud – treća sreća. Organizatori u nas najstarije, ali zasigurno i „najluđe“ oktanske manifestacije – Maškaranog rallya Pariz – Bakar ove godine nemaju, za sada, puno sreće. Drugi su puta u sedam dana bili primorani odgoditi održavanje 21. izdanja ove tradicijske i prateće manifestacije 29. Riječkog karnevala. Razlog je jednostavan – vremenske neprilike i najava novog „vikend vala“ sibirske zime, snijega, leda, bure“ i tko zna čega sve ne na -7 i manje stupnjeva Celzijusa. Ako ništa drugo Rijeka i okruženje trenutno su pošteđeni „kerumizma u bijelom“. Riječani se ponosno šeću svojom rivom i ne – kližu. Za sad. Samo da ne dođu „Braco i Seka“.

Ovogodišnje događanje, prema informaciji organizatora i planu sa glavnim pokroviteljem Turističkom zajednicom grada Rijeke održati će se još jedan tjedan dana kasnije, u subotu 18. veljače za kada je odgođena ( prvi puta ove godine ) Dječja karnevalska povorka. Tako će rally uz smrznutu dječicu „upasti“ u završni prebukirani karnevalski riječki vikend.

21. Maškarani rally Pariz – Bakar svi se nadaju konačno će ugledati svjetlo dana vjeruje se na suncem obasjanom Kvarneru u subotu 18. veljače 2012. godine uz nepromijenjenu satnicu planiranu za ovu godinu. (m)

Snimci: M.K.

SIMILAR ARTICLES