Kroz objektiv

Kroz objektiv

0 590

FOTO NATJEČAJ „MAKE ROADS SAFE“

Danas je istekao rok do kojeg su svi zainteresirani i amateri i profesionalci što u rukama na svakoj oktanskoj priredbi drže aparat mogli u Hrvatski auto i karting savez dostaviti svoje uratke na određenu temu.

Naime, Hrvatski auto i karting savez u cilju promicanja sporta i sportske fotografije, a temeljem odluke Skupštine održane 2011. godine raspisao je Natječaj za fotografiju na temu „Make Roads Safe“ odnosno „FIA action for road safety 2011.“, a sve u sklopu globalne akcije „Desetljeće sigurnosti na cestama 2011. – 2020.“ čiji je jedan od promicatelja upravo nacionalni sportski automobilistički savez.

Pristigli radovi podijeliti će se prema autorima na amaterske i profesionalne, morale su biti na foto papiru minimalno 20 x 30 cm, a na svakoj mora biti obilježje osnovne teme. Najviše se moglo sudjelovati sa pet fotografija, a autor najbolje svake kategorije dobiti će priznanje HAKS-a. Sve su fotografije morale biti snimljene tijekom natjecateljske sezone 2011.

Pristigli radovi biti će izloženi u nedjelju 26. veljače tijekom radnih skupova HAKS-a u zagrebačkom hotelu „International“, a najbolje će radove odabrati posebna komisija.

U očekivanju smo najboljih, ali i svake druge dobre oktanske fotke. (m)

Snimio: M.Krpan ( objavljene fotke nisu u konkurenciji )

SIMILAR ARTICLES