Kišni kronometar kartingaša

Kišni kronometar kartingaša

0 492

Mladi kartingaši, već tradicionalni gosti automobilističkih kronometar vožnji, odradili su u nedjelju svoje kišno natjecanje ponovno pokazavši da ih cjelodnevna kiša ne može omesti u zanimljivim vožnjama. Mjerna služba natjecanja „AK Opatija Timing“ odradila je vrhunski posao potrudivši se pratiti sve natjecatelje na stazi i ne dopustivši niti najmanje propuste u mjerenju krugova vozačica i vozača.

Za razliku od zadnjeg gostovanja u Taru vidjelo se da su kartingaši puno brži u kišnim uvjetima i da su prateće ekipe napredovale u pripremi kartinga za kišnu stazu. „Karting team Prelučka legenda“ u sastavu Adrien Mesec, Matija Jurišić i Martino Radetić, kao i drugi pojedini vozači iskoristili su ovo „promo“ natjecanje kao jednu od posljednih prilika za pripremu pred službenu utrku Prvenstva Republike Hrvatske koje započinje iduće nedjelje na stazi u Novom Marofu.

Najbrža vremena ostvarili su Adrien Mesec (50 ccm), Stefani Mogorović (60 ccm) i Ivan Berton (preko 60 ccm), a vrijedni organizator AK „Skok racing“ potrudio se da svi natjecatelji dobiju i zaslužena priznanja kao trajnu uspomenu na ovo kišno natjecanje.

Tekst i snimci: Mario JURIŠIĆ

SIMILAR ARTICLES