Kartodrom Preluk

Kartodrom Preluk

0 696

I PRVACI HRVATSKE GOSTI PRELUKA 

Pravo proljetno vrijeme i tehnički zahtjevna staza omogućili su još jedan idealni trening vozačima za podizanje forme i pripremu kartinga. Hrvatski kartingaši, slobodno to tako nazovimo, uspješno su odradili novi trening na karting stazi Rijeka – Preluk. Za razliku od zadnjeg treninga ovaj puta najbrojnija je bila veća klasa – sa većinom kartinga 125 kubika i može se reći da su interesantni „dvoboji“ privukli pažnju prisutnih gledatelja.

Prelučka staza ugostila je i dva posebna gosta – prvaka Hrvatske i najmlađeg osvajača „Zlatne kacige HAKS-a“ Damjana Sekulića (Mini 60) iz Karting kluba „Cobra“ Virovitica, te prvaka Hrvatske Williama Mucaka (Rotax junior) iz Karting kluba KK „1“ Zagreb. Ovi mladi, ali vrlo iskusni kartingaši sa svakom odvoženom minutom na stazi pokazali su zašto se u budućnosti treba najozbiljnije računati na njih i što se krije iza brojnih treninga koje godišnje odrade.

Zahvaljujući Karting centru Rijeka – Preluk i ovaj je trening 18. veljače tradicionalno protekao u ugodnom i prijateljskom ozračju.

Mario JURIŠIĆ

Snimci: Goran PETROVIĆ

SIMILAR ARTICLES