Kartingaši uveličali Dan Kanfanara

Kartingaši uveličali Dan Kanfanara

0 637

U organizaciji Autokluba „Skok racing“ iz Brtonigle, a pod pokroviteljstvom Općine Kanfanar i općinskog Društva „Naša djeca“ 25. rujna održala se edukacijsko-promotivna priredba kartinga za školsku djecu Kanfanara. Manifestciji se pridružio veliki broj djece i roditelja kako iz Kanfanara, tko i iz ostalih dijelova Istre, oduživši se na taj način organizatoru na uloženom trudu.

Čitavu manifestaciju uveličalo je i desetak mladih kartingaša sa istarskog i riječkog područja, kao i kompletna postava riječkog Karting teama „Prelučka legenda“. Upravo je mladim kartingašima pripala čast da otvore promotivne vožnje kartinga, kao i da nakon pet sati zatvore vrlo uspješnu promociju. Strpljivo su odgovarali i na brojna pitanja, kako svojih vršnjaka, tako i odraslih, pa i predstavnicima medija. Na kraju im se organizator zahvalio i uručio prigodne nagrade za lijepu usomenu. Kartinge i vožnje mogli su isprobati sva djeca, a najmlađi su krugove redali uz pomoć „instruktora“.

Organizator se također pobrinuo i za popratne manifestacije, tako da su djecu u uvodu i pauzama vožnji zabavljali animatori.

Sve pohvale idu na račun organizacije ovog događaja i nadamo se da će ovo biti pravi putokaz i drugim općinama uspješnog rada s najmlađima…(mk, m.j.)

SIMILAR ARTICLES