Jemrić Rally Team

Jemrić Rally Team

0 693

ZADOVOLJNI SEZONOM

    Zaključni su dani godine, među oktancima rade se posljednje računice. Matematičke ipak ostavimo njima samima, ako ništa drugo da glavobolja ne prijeđe na sve nas. Zadržimo se na ocjenama, opisnim, prije svega pozitivnim. Onu poneku lošu – ostavimo za „drugo polugodište“ koje u ovom slučaju – nema.

Među rijetkima u nas koji vodi brigu o stalnom međusobnom kontaktu sa medijima u bilo kojem obliku je „najbolji glazbenik među vozačima“, a gotovo neusporedivo „najbolji automobilist među glazbenicima“. Ako i ne u obje konkurencije ono naj – tu je negdje – u samom vrhu ( da se neki moguće tajnoviti muzikolog-oktanac ne nađe uvrijeđen, a skriva dvostruki talent ). K tome ovaj naš junak je – bubnjar.

Svi ljubitelji automobilizma pogodili su – Branko Jemrić. Uz ponajbolju(ljepšu) čestitku proslijedio nam je i nekoliko hvale vrijednih rečenica koje prenosimo gotovo u cijelosti.

U taboru Jemrić rally teama jednoglasno je donesen zaključak – u potpunosti smo zadovoljni sezonom 2011, a u slijedeću 2012. ulazimo još jači i spremniji !!!

Branko Jemrić ove je sezone nastupao sa dvojicom suvozača – Draženom Kapplerom i Markom Stiperskim (na Delta rallyu), upisao četiri nastupa Prvenstva Hrvatske, ubilježio jednu pobjedu i tri druga mjesta klase. Sredinom sezone, poslije Croatia rallya Jemrić je bio vodeći u konkurenciji vozača klase A5 i Skupine I (N1+A5). No, mijenjao suvozače, mijenjao Brankec i klase. Slijedila su dva druga mjesta u klasi A7 čime je u toj klasi, ali i grupi A sezonu okončao na, za ovu nekompletnu sezonu, izvrsnom šestom mjestu.

– Ovo zadovoljstvo želimo podijeliti sa svim našim vjernim navijačima, čitateljima, sponzorima, ljudima koji su nam puno pomogli na bilo koji način, te ovim putem želimo svima čestit Božić i sretnu i uspješnu Novu 2012. !!! – piše u „rezimeu sezone“ Branko Jemrić.

Malobrojni, ali vrstan JRT ( Jemrić rally team) zahvalan je svima u zagrebačkom Autoklubu „Fridge racing“, a do poda naklon sponzorima koji su prepoznali njihove ambicije i profesionalan pristup cijelog Teama.

Kad je tome tako neka ovo nabrajanje sponzora bude doprinos www.riautosport.hr JRT-u:
24 sata, Automehanika Jaković, A1 intervencije, D2 (c-mod), EUROart band, Hed poxer tuning, Bonec, Damek, Inis, Auto Invest, Auto kuća Pavlinić-Sopić, Vades folija centar, CJ dizajn, Madras, Auspuh Lastovčić, AŠ Remetinec, tosteria Mia (Crikvenica), MIB studio i Fidelis studio. Uz sve zahvalnost ( a pusa od naše Redakcije ) „šefici Maji !!!!!!

Već smo sigurni da će i 2012. proteći u „udarničkom“ tempu – bubanj- volan – bubanj -…. i tako istog vikenda. Pa da se ne može biti svestran.

Prvo što znamo – Branko i njegov EUROart band „trenira“ za noć oktanaca u Vodicama 28. siječnja. Do jutra….. A rally – tek s prvim danima proljeća !

Sretno……………………….(m)

Foto: S. Pšeničnik, S. Berend, M. Krpan