JAPANCI NA KROVU

JAPANCI NA KROVU

0 643

Skupina ljubitelja japanskih vozila jedinstvena imena „ŠekoRejsing JDM Team“ organizira rijedak i neuobičajen događaj. Naime, organiziraju međunarodni susret ljubitelja japanskih vozila pod dugim i karakterističnim nazivom „1. ŠekoRejsing JDM meeting @ Tower Center RIJEKA“. Iz imena je uočljivo mjesto događanja u nedjelju 30. rujna 2012. s početkom u 12 sati i to na krovnom parkiralištu najvećeg riječkog trgovačkog centra.

Pripremili su mini street style natjecanje, bogat zabavni program i naravno još puno iznenađenja. Očekivanja organizatora su da im se pridruže svi vlasnici „Japanaca“ na prekrasnoj, do sada gotovo neiskorištenoj riječkoj destinaciji, jednostavno – na visokom nivou.

Kažu da je najljepši pogled sa vrha! Taj osjećaj je većina ljudi iskusila i naravno da je nezaboravan. Pitate li se ikad kako doći do JDM vrha, ili barem krova u „ŠekoRejsingu“ imaju odgovor za vas! Nabavite japansko vozilo bez obzira na marku ili model i budite sudionik 1.ŠekoRejsing JDM meetinga. Priuštite si taj nezaboravan događaj i jamačno da vam neće biti žao! Sresti ćete “ekipu iz snova” svakog ljubitelja japanaca: hondaše, toyotaše, suzukiste, mazdaše, nissaniste, micekiste, šubariste, itd., tj. sve one koji posjeduju ili upravljaju automobilima japanske automobilske industrije.

To je susret koji osim što Vam pruža zadovoljstvo da vidite najljepše, najbrže ili najsređenije automobile zemlje izlazećeg sunca, pruža vam i najbolje društvo, jednostavno jednu veliku i složnu “japansku” obitelj. Uz druženje ide naravno i dobra zabava, pa će tako glazbom zabavljati afirmirani riječki DJi: DJ David Dave & DJ Dee, a izostati neće niti natjecanja i nagrada. Ovaj susret ima i humanitarni karakter – od posjetitelja će se sakupljati dobrovoljne donacije za Dom za nezbrinutu djecu „I.B. Mažuranić“ iz Lovrana i pokazati svima da ljudsko srce može biti plemenito i nesebično. No, zašto više pričati o ovom događaju kad sve to možete sami doživjeti i sami se u to uvjeriti? Tower Center u Rijeci vas očekuje, i to ne bilo gdje, nego na vrhu!

Sredinom svibnja „ŠekoRejsing“ je Rapcu priredio uspjeli i dobro posjećeni „Honda meeting“, pa su uvjereni i u uspjeh riječkog događanja svih – Japanaca.

Svoj doprinos hvale vrijednoj akciji daje, medijski prati i podržava i Prvi riječki autosport portalwww.riautosport.hr . (m)