Izabrano novo rukovodstvo ASP-GŽ

Izabrano novo rukovodstvo ASP-GŽ

0 694

Foto: Miroslav Krpan

Automobilistički savez Primorsko-goranske županije na netom održanoj izbornoj skupštini dobio je novo rukovodstvo. Savez broji 13 klubova članica s područja Primorsko-goranske županije i čine ga: Autoklub „Grobnik“ Dražice, Autoklub „INA Millennium“ Rijeka, Autoklub „Matulji racing“ Matulji, Autoklub „M.R.C. Sport“ Rijeka, Autoklub „Opatija“ Opatija, Autoklub „Opatzija Motorsport“ Opatija, Autoklub „Quickly“ Čabar, Autoklub „RI autosport“ Rijeka, Autoklub „Rijeka“ Rijeka, Autoklub „Svigo“ Rijeka, Autoklub „Zrinski“ Čabar, Autoklub „Ravna Gora“ Ravna Gora i Auto sportski klub „Kastavac“ Kastav.

Skupština je za novog predsjednika izabrala Andreja Rustju (AK Rijeka), dok su novi članovi Upravnog odbora; Božidar Budiselić (Grobnik), Robi Butorac (Matulji racing), Miroslav Krpan (RI autosport), Marijan Majnarić (INA Millennium), Igor Puž (Opatija) i Ivica Šepić (Rijeka).

Novi Nadzorni odbor čine Jelena Keser (Rijeka), Darko Krpan (RI autosport) i Slavko Peračković (INA Millennium), a Sud časti Borijan Brnčić (Kastavac), Igor Puž (Opatija Motorsport) i Mladen Gecan (Ravna Gora).

Upravni odbor održao je i prvu konstituirajuću sjednicu na kojoj je odlučeno da se u siječnju na predstojećoj sjednici izabere zamjenik predsjednika, kao i članovi četiri stručna odbora i to: za auto sport, karting sport, za suce i za vozače. To je novost koju omogućava statut iako je do sada djelovao samo jedan i to Odbor za auto sport. Odlukom UO dužnost stručnog tajnika i u narednom mandatnom razdoblju obavljati će Arsen Ulčar (MRC Sport) koji je na toj dužnosti od osnivanja Saveza 2004. godine. Nadzorni odbor na konstituirajućoj sjednici za predsjednika je izabrao dosadašnjeg predsjednika tog tijela Slavka Peračkovića.

Zacrtan je znakovit plan rada koji će u mnogome ovisiti o raspoloživim financijskim sredstvima, a među prvima je organizacija svečanog proglašenja sezone 2011. Prvenstva Primorsko-goranske županije i Regije Zapad HAKS-a čiji je savez dosadašnji nositelj aktivnosti, što se planira i u budućem periodu obzirom na promjenu statusa regija u okviru HAKS-a i sustava natjecanja u Prvenstvo II kategorije. (m)