Idu dani… godina prolazi – DELTA SPORT ZAKLJUČUJE SEZONU

Idu dani… godina prolazi – DELTA SPORT ZAKLJUČUJE SEZONU

0 359

Dečki i cure su pravi. Otvorili su službenu automobilističku sezonu izvrsnim kumrovečkim rallyem krajem ožujka, pa je i red da istu poslije devet mjeseci zaključe natjecateljski i slavljenički klupskim okupljanjem.

Zagrebački Autoklub „Delta Sport“ nastavlja započeto prije dvije godine. I ovogodišnju uspješnu sezonu zaključiti će organizacijom pozivnog touring manifestacije i završnog klupskog druženja „3. Auto škola Remetinec Delta Sport Klupski rally“ što se održava u subotu 15. prosinca. Očekuju 29 prijavljenih vozačica i vozača koje će ove godine podijeliti u dvije klase prema starosti i to u „stariju“ rođenih prije 21.prosinca 1980. i „mlađe“ rođenih poslije tog datuma. Polusatno okupljanje i verifikacija je u 9 sati u Autoškoli Remetinec u Novom Zagrebu (Remetinečka cesta 75) odakle se u 10,01 sati starta sa prvim posebnim ispitom. Do cilja i završnog posebnog ispita oko 15 sati predviđenog u Restaurantu Samoborski slapovi sudionici će odraditi još dva posebna ispita i to u Vrtnom centru Zrinjevac, DAK Motorsportu u Svetoj Nedelji i samoborskom „semaforu u prolazu“. Najuspješnije u popodnevnim satima očekuju posebne nagrade iznenađenja, ali i pehari za ukupni poredak, najbolju trojku u klasama i konkurenciji vozačica.

Niz je pojedinačnih vrhunskih rezultata što su ih sportaši ovog mladog zagrebačkog kluba ostvarili, sa izuzetnom sudačkom ekipom koja se dokazivala na brojnim natjecanjima širom Hrvatske. No, nije ih zahvatio zimski san. U Novu 2014. ući će s još ambicioznijim planom, a žestoko se pripremaju da i novu sezonu vrhunskog hrvatskog auto sporta otvore posljednjeg vikenda ožujka u najpoznatijem „selu“ svijeta – Kumrovcu. (m)

Snimci: M.Krpan