Habulin ponovno na postolju

Habulin ponovno na postolju

0 676

Foto: Miroslav Krpan

Kiki je ponovo na pobjedničkom postolju. I proteklih je dana ponosno zastupao boje hrvatskog karting sporta u svijetu. Mladi zagrebački kartingaš Kristijan Habulin, svima u domaćem oktanskom svijetu poznatiji kao Kiki ponovo je zaslužio naslovnicu. Ponovo je među odabranima, među najboljima. Stoga mu i mi posvećujemo Naj…….

Na petoj utrci WSK Master Series što je održana na International circuit „Viterbo“ u Italiji u svojoj je klasi KZ2 u kartingu sa šest-stupanjskim mjenjačem naprosto briljirao. Bila je to posljednja i odlučujuća ovosezonska utrka u kojoj je usprkos manjem broju sudionika, obzirom da su stigli samo oni „zainteresirani“ za bodove i pozicije, Kiki se borio i izborio za treće mjesto. Uspio je biti sedam bodova bolji od Talijana Ricarda Negra najljućeg konkurenta u borbi za tu prestižnu stepenicu pobjedničkog postolja. Jest prva, najniža, ali znajući s čime raspolažu Kikijevi konkurenti – trećim je mjestom dokazao da je vrh. Gotovo sami vrh. Jedini. Pravi. Zasluženo !!

I tako poslije izvrsnih pozicija u europskom, a prije koji tjedan i svjetskom poretku ovo je bilo još jedno vrhunsko ostvarenje Kristijana Habulina – Kikija i njegova kompletnog tima. I ne zaboravimo Kiki je član najtrofejnijeg domaćeg Karting kluba „1“ Zagreb.

I nije mu dosta. Očekuju ga s nestrpljenjem kroz tri dana u Virovitici na posljednjem natjecanju domaće sezone. Virovitičani – pazite stiže Vam kartingaš koji je ove sezone sami vrh Europe, svijeta, Master Serije,…. Stiže Vam šampion. Dočekajte ga kako priliči u što ne sumnjamo.

I samo da ostane zabilježeno: 2011. u WSK Master Series bolji od Kikija bili su Talijani – prvoplasirani Marco Zanchetta i drugoplasirani Algredo D. Delli Compagni. (mik)

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply