Foto natječaj „Make Roads Safe“

Foto natječaj „Make Roads Safe“

0 453

SINIŠA PŠENIČNIK – AUTOR NAJBOLJE FOTKE

Na dan održavanja redovne Skupštine Hrvatskog auto i karting saveza zaključen je prvi natječaj za fotografiju na temu „Make Roads Safe“ odnosno „FIA action for road safety 2011.“. Tijekom zasjedanja skupštinari su imenovali povjerenstvo za izbor najbolje fotografije u sastavu Nikša Stahor, Marko Ivezić i Miroslav Krpan.

Malobrojne, ali kvalitetne fotografije sadržavale su tražene elemente, s time da su sudjelovali isključivo profesionalci. Pristiglo je 15-tak fotografija troje autora. Amaterskih fotki na žalost nije bilo. U uži je izbor prvo odabrano nekoliko radova da bi potom odluka pala na jednu od fotografija snimljenih za prošlogodišnjeg „38. Croatia rallya 2011.“ u Rijeci.

Autor najbolje fotografije na temu „FIA action for road safety 2011.“ je Siniša Pšeničnik kojem će za to pripasti posebno priznanje Hrvatskog auto i karting saveza.

Čestitamo autoru i objavljujemo nagrađenu fotografiju s nadom da će već kod slijedećeg sličnog natječaja broj sudionika, ali i radova biti znatno veći. (m)

Snimio: Siniša Pšeničnik

SIMILAR ARTICLES