Dan otvorenih vrata karting škole

Dan otvorenih vrata karting škole

0 398

Prošlog proljeća na danas nepune dvije godine staroj prvoj karting stazi šireg riječkog okruženja, na Preluci, pokrenuta je prva Karting škola imenom „Prelučka legenda“. Oko projekta prve Škole kartinga na Kvarneru snage su objedinili riječki Autoklub „RI autosport“, Karting klub „Rijeka“, kao i vlasnik staze „Karting centar“ d.o.o. Interes za školu bio je veliki, a kroz četiri ciklusa prve generacije diplome škole steklo je 47 mladih uzrasta 5 do 16 godina.

S novim sunčanim i prvim proljetnim danima najavljuju se novi ciklusi druge generacije škole što je pod vodstvom trofejnog karting internacionalca prof. Vanje Vešligaja polučila izuzetne rezultate, hvaljena od mnogih institucija pripremljen je jedinstven „Dan otvorenih vrata“ – prezentacija kartinga i škole što će se odžati na Kartodromu Preluk u nedjelju 25. ožujka u vremenu od 10 do 14 sati.

Biti će to mogućnost da svi roditelji dovedu svoju djecu na Preluku, besplatno isprobaju vožnju kartinga i usmjere svoje dječake i djevojčice u školu za čiji slijedom peti ciklus upisi upravo traju a biti će mogući i tijekom prezentacije. Dovoljna je dobra volja, suglasnost roditelja i želja za izazovom, nečim novim. Više od četiri sata biti će moguća vožnja kartingom, i rentom i pravim sportskim, a među domaćinima biti će i poneki polaznik prvih prošlogodišnjih ciklusa škole među kojima njih desetak već intenzivno trenira za nastupe na predstojećim prvenstvenim karting utrkama.

Više informacija može se dobiti na:

e-mail ri-autosport@vip.hr ili 091 1521-303

Kartodromu Preluk svakodnevno za sada od 10 do 18 sati ( www.kartingcentar.com ) – tel. 622-362

www.kartingklub-rijeka.hr.

(m)

Snimke: M.Krpan i G.Petrović

SIMILAR ARTICLES