Bogatija medijska oktanska scena

Bogatija medijska oktanska scena

0 718

STARTA PRVA TV EMISIJA AUTOMOTODROM   

U produkciji riječke medijske kuće „Adriapublic“ u ponedjeljak,27.travnja u 20 sati na RiTV-u počinje emitiranje nove TV emisije AUTOMOTODROM u trajanju od 60 minuta. Emitirati će se jednom mjesečno ponedjeljkom i reprizirati četvrtkom i subotom. Osim na RiTV-u,  moći će je vidjeti u svojim programima gledatelji još sedam lokalnih televizija u Hrvatskoj.

U emisiji će biti riječi o novostima na auto moto tržištu, testiranju kamiona, automobila i motocikala, najznačajnijim domaćim i međunarodnim događanjima, sigurnosti u prometu, zanimljivostima iz povijesti i legendama hrvatskog auto moto sporta.

U prvoj emisiji pripremljen je osvrt na projekt novog Automotodroma Grobnik, Sajam automobila i motocikala u Tower centru, najave i osvrte na događanja u auto moto sportu Hrvatske i svijeta, testiranje novog Toyotinog automobila na električni pogon, zanimljivosti iz povijesti automobilizma i motociklizma i prisjeća se  legendarnog motociklističkog asa Mike Šnjarića. Naravno, bit će još puno drugih zanimljivosti

Priloge su pripremili stručni suradnici dr.Ivan Vanja Frančišković, Darko Rafaj, Igor Eškinja, Krešimir Erdec, Edi Prodan, Goran Slavić, Miroslav Krpan i Damir Konestra.

Autor, urednik i voditelj emisije je Vladimir Vujnović.

Ovaj oktanski televizijski projekt namijenjen svim ljubiteljima i štovateljima svega na kotačima tijekom ove godine deset emisija. U startu su projekt pomogli sponzori Motoklub Kvarner i Automotodrom Grobnik d.o.o., te Općina Čavle, medijski pokrovitelji su Novi list, La voce del popolo, www.riautosport.hr, Pomorski radio, www.sportcom.hr i Rijeka-klik, dok su studio opremili Lesnina i Grafik studio.

(mk)