Autoklub ” RI Autosport “

Autoklub ” RI Autosport “

0 946

Brojna obitelj oktanskog sporta u nas obogaćena je novim sportskim automobilističkim klubom. U Rijeci je osnovan autoklub “RI autosport” Rijeka u čijem je članstvu 50 iskusnih i trofejnih vozačica i vozača, te vrsnih sudaca autosporta koji su do sada, većina više od 20 pa i 30 godina, djelovali kao članovi autokluba “Rijeka”. U želji novih izazova i ostvarenja sportskih rezultata, vrhunske organizacije automobilističkih priredbi, te  korektnog tretmana i dalje jednog od vodećih automobilističkih klubova u Hrvatskoj,  85%  aktivnih licenciranih vozačica i vozača, te sportskih sudaca odlučilo se za samostalno djelovanje kroz novi klub imenom “RI autosport”.

Za prvog predsjednika autokluba “RI autosport” Rijeka izabran je Miroslav Krpan, zamjenik predsjednika je Hrvoje Mišta, tajnik kluba Aleksandra Ivić, a uz njih još su dva člana Izvršnog odbora: Darko Krpan i Marin Petrić. Na osnivačkoj skupštini izabran je i Nadzorni odbor u sastavu predsjednik Arsen Ulčar i članovi Marijan Lučić i Anton Škrobonja. Stegovnu komisiju kluba čine predsjednik Goran Crnković i članovi Dubravka Ilinić i Vlado Božičević.

Autoklub “RI autosport” Rijeka kao najmlađa članica nacionalne sportske automobilističke asocijacije Hrvatskog auto i karting saveza na netom održanoj redovnoj izbornoj skupštini dobio je značajno priznanje izborom svojih članova u Upravni odbor HAKS-a, i to Arsena Ulčara u funkciji novog predsjednika Odbora za auto športove i Miroslava Krpana i u novom četverogodišnjem mandatu za stručnog suradnika za auto športove. Obojica su kao iskusni dugogodišnji sportski djelatnici i u dosadašnjem periodu uz brojne sportske obveze bili na odgovornim funkcijama sportskih direktora i člana UO HAKS-a.

Autoklub  “Ri Autosport”
Kurirski put 24

Osoba za kontakt: Miroslav Krpan
Grad: 51000, Rijeka
Žiro racun: 2484008-1105026892
Telefon: 091 152 13 03
e-mail: ri-autosport@vip.hr
Osnovan: 2009.
Predsjednik: Miroslav Krpan
Broj telefona predsjednika 091/152-1303, 099/352- 1300

SIMILAR ARTICLES

0 801

0 872