Autocross – OTKAZANA UTRKA U OZLJU

Autocross – OTKAZANA UTRKA U OZLJU

0 953

Vijesti iz Auto sportskog kluba Kastavac nisu povoljne za sudionike autocross utrka, a niti ljubitelje ove atraktivne oktanske discipline na zemljanim stazama.

Naime, 1. rujna na stazi Glavica nadomak Ozlja trebala se održati druga ovogodišnja utrka Međunarodnog i državnog prvenstva Hrvatske u autocrossu. Nedovoljan broj prijava, svega 14 domaćih i jedna iz Slovenije organizatoru je bio razlogom da se ova utrka otkaže.

Organizatori utrke zajednički su trebali biti ASK Kastavac iz Kastva i AK Ozalj. Prije nekoliko dana, na traženje Autokluba Svigo, promijenjen je termin i posljednje kalendarom predviđene utrke u organizaciji AK Svigo na stazi Rupa koja će se umjesto 8. rujna po novome održati 20. listopada. Međutim, ukoliko se ne pronađe rješenje održavanja otkazane „ozaljske“ utrke, koja je jedna od tri potrebnih za bodovanje prvenstva, upitno je cijelo prvenstvo autocrossa u sezoni 2013.

Autocross nastavlja agoniju što je prisutna već nekoliko godina pomanjkanjem prvo organizatora, a potom i sudionika kojih se posljednjih godina sakupi jedva za minimum bodovanja. (m)

SIMILAR ARTICLES