Auto i karting liga Zapad

Auto i karting liga Zapad

0 372

NOVI OTKAZ AUTOSLALOMA – OGULIN

Dva otkaza natjecanja u samo sedam dana i to iste discipline. Poslije netom objelodanjenog otkaza natjecanja u Puli – otkazan je i „Autoslalom Ogulin 2012.“ što se u nedjelju 27. svibnja prema kalendaru Auto i karting lige Zapad trebao održati nadomak Ogulina.

Organizaciju su zajednički pripremali Autoklub „Klek“ Ogulin i Autoklub „INA Millennium“ Rijeka, no iz istog razloga kao i Puljani – premalog broja prijavljenih, svega 19, morali su otkazati natjecanje. Bilo bi to natjecanje Prvenstva Auto i karting lige Zapad u autoslalomu, ali i pozivno što znači da bi nastupali i vozači izvan područja Regije Zapad. Nažalost, čak niti dionica brdske staze u dužini 3.000 metara što se nalazi na javnoj cesti dionice od naselja Puškarići do Bjelskoga nije bila dovoljan mamac automobilistima. Očito je da više „nema love niti u čarapama“, da je recesija na velika vrata ušla u oktanski sport na četiri kotača.

U problemima su i sportski suci pazinskog AK „Istra racing teama“ koji bi 3. lipnja u Pazinu trebali biti domaćini još jednog autoslaloma. Rok za prijave se primiče, ali iste ne stižu barem ne u očekivanom broju. Što će biti – znati će se kroz dan-dva. (m)