10. Rally Halubje – Liburnija, najava Izložbe

10. Rally Halubje – Liburnija, najava Izložbe

Od Halubja do Liburnije pod maskom – na kotačima

MANJE OD 100 SATI

Zaključuju se prijave, a otvara izložba fotografija u Cafe baru „Iskra“

Odbrojavanje ulazi u završnu fazu. Manje je od stotinu sati do okupljanja sudionika jubilarnog međunarodnog „10.Rallya maškaranih oktanaca Halubje-Liburnija 2019.“. Prijave se pomalo zaključuju, pristigle uobičajeno i iz inozemstva. Stižu i Talijani i Slovenci. A organizacijski tim Autokluba „RI autosport“ ne miruje.

Prema pravilniku rok za prijave istječe 15.siječnja, a istru večer, u 19,30 sati, u kultnom riječkom Cafe baru „Iskra“ (nadomak hotela Bonavia) otvorit će se, drugu godinu za redom, Izložba fotografija posvećenih podsjećanju na dosadašnja oktanska okupljanja „pod maskom na kotačima“ u okviru devet održanih rallya „Halubje-Liburnija“.Bit će to svojevrsno predstavljanje manifestacije, ali ujedno i najava jednog od predstojećih projekata što ih „jubilarac“, Autoklub RI autosport, organizira u svojoj desetoj godini uspješnog i plodonosnog djelovanja. Naime, od 26. do 30.ožujka, u nekadašnoj Robnoj kući Vežica, održat će se međunarodna izložba sportskih automobila i motocikala, oldtimera i pratećih sadržaja „RI oktan sport fest BK.nova 2019.“ koja bilježi svoje peto izdanje.

Izložba fotografija snimljenih u Viškovu, Kastvu, Frlaniji, Matuljima i Opatiji bit će otvorena za sve dobronamjerne posjetitelje Cafe bara „Iskra“, jednog od partnera AK RI autosport, sve do 8.siječnja.

Ovogodišnji Rally maškaranih oktanaca Halubje-Liburnija održava se u subotu 19.siječnja sa startom u 10,01 sati iz Viškova.

Miroslav KRPAN